Take Me Out to the Ball Game

New York biedt een ruime keuze om naar veel sport activiteiten te gaan kijken. Kijk maar eens op deze agenda.  Wat voor een sport moet je nu gaan bijwonen omdat het een vrij goedkope en leuke taking place is voor het gehele gezin die ook nog vaak in de avonduren plaatsvindt: De New York Yankees

Het is al vrij eenvoudig om thuis of desnoods in New York on-line tickets te kopen voor een wedstrijd van de New York Yankees. Er worden heel vaak wedstrijden gespeeld, bijna elke dag in het seizoen. Als de Yankees niet spelen kun je altijd nog uitwijken naar Queens waar de New York Mets spelen. Het gaat bij Baseball om de totale sfeer, ga iets eerder met een groep dan de wedstrijd begint om de befaamde cap met het 49 brand te scoren. De followers te zien rondlopen in hun gestreepte Yerseys en een bucket met chickenwings en pint of beer inslaan voor op de tribune.

Kies op deze web site hier een goede datum voor een wedstrijd wanneer je in New York bent. Tickets betaal je met een creditcard. Tickets worden electronisch toegestuurd met barcode om uit te printen of mobiel te laten scannen.

Wat kost me een plaats?

Prijzen voor een ticket kost vanaf $ 5 tot duizenden dollars. Een goede prijs voor een mooie plaats in de tweede ring ligt tussen de $ 25 en $ 150 per persoon. Het nieuwe Yankee Stadium is zo gebouwd dat je overal snel bij kunt komen en ook een goed zicht hebt op de wedstrijd. De beste plaatsen zijn natuurlijk extreem duur zoals de VIP seats. Kijk maar op de grote monitor wie er vanavond aanwezig is, Jerry Springer als Yankees fan of  Jerry Seinfeld als Mets fan. Zelf hadden we op tijd goedkope tickets van $ 12,50 voor het 412 vak weten te bemachtigen, maar dan wel de lokale wedstrijd tegen de Mets uit Queens!

[supercarousel id=24419]

Hoe kom ik in het Yankees stadium?

Met de metro lijn four vanuit Manhattan is de beste manier om naar het stadion te gaan. Terug neem je dezelfde route, maar wil je drukte en het wachten op een plaats in de metro vermijden ga dan wat eerder rond de 10e inning weg. Je kan ook langer blijven om nog wat te drinken en met de fans de wedstrijd te bespreken.

Andere suggesties:

  • Voor de echte followers is er de Yankees Stadium Tour, rondleiding met gids en museum.
  • Boek van te voren je kaartje, prijzen gaan alleen maar omhoog en keuze aan goede plaatsen wordt minder.
  • Koop je Yankees stuff buiten bij de kraampjes en winkels gelegen aan de metro lijn. Genoeg keuze.
  • Eten en drinken wordt nauwelijks meegenomen, er wordt vooraf gegeten of er worden emmers met popcorn, chickenwings of de beroemde helm met nachos besteld.

Big in Japan: Stouts in the Land of the Rising Sun

Is Your Mash Converted? Perform the Starch Conversion Test to Find Out

Ought to You Deal with Your Sparge Water for Residence Brewing?